Model multifunkcionalne automatske čepilice koristi se za zavrtanje svih vrsta čepova na različitim bocama, sa pokretnom trakom dužine 110cm, širine 12cm. Postavljanje boca na pokretnuu traku može biti ručno ili automatski (povezivanjem čepilice sa roto stolom). Može se koristiti kao samostalna mašina ili povezati u proizvodnu liniju punilica-čepilica-etiketirka.

Posebna prednost je što pored običnih, ravnih pvc čepova, može da zatvara i druge čepove kao što su triger prskalice, prskalice sa okidačem, push-pull čepove, raspršivače, koje se navijaju na vrh boce, što ne može niti jedna druga čepilica.
Poseduje veoma precizan rad sa automatski pravilnim pritiskanjem ravnog čepa pre zavrtanja, tako da nije neophodno pravilno i ravno postaviti čep. Bez obzira kako se ravan čep postavi, pre zatvaranja, pneumatski pritiskač ispravi čep, postavi ga na pravilno mesto a nakon toga dolazi do zatvaranja delovanjem četiri vijka. 

Automatska čepilica poseduje displej na kojem se podešavaju svi neophodni parametri za nesmetani rad (dužina vremena zatvaranja boca, snaga zatvaranja, brzina pokretne trake, vremenska sinhronizacija senzora za detekciju boca i dr.) 
- Napajanje: 220V/50Hz + pneumatika (4-6 bara)
- Prečnik čepova: 20-60mm (podešava se)
- Kapacitet: 15-25kom/min.
- Visina boca: 40-200mm
- Širina boca: 35-100mm 
- Težina mašina: 70 kgImate dodatnih pitanja?
Prosledite nam upit!

Naziv mašine:

Ime:

Kontakt telefon:

Email adresa:

Poruka:

* polja čiji je unos obavezan

SPAM zaštita: | 34 + 49 |

Slični proizvodi

Težimo ka tome da proces proizvodnje obavljate na najbolji, najefikasniji i najbrži mogući način. Aplik i tačka.

logo