Digitalna punilica sa dva izlaza je automatska/poluautomatska punilica najnovije generacije, namenjena za punjenje manjih doza koje zahtevaju veliku preciznost u rasponu od 5 ml do 1000 ml, dve boce odjednom.

Pogodna je za za punjenje mirnih i retkih tečnosti, alkoholnih i bezalkoholnih pića, hemijskih supstanci, ulja i sličnih tečnosti niske viskoznosti. Primenu nalazi u medicini, hemijskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.
Izrađena od nerđajućeg čelika a u skladu sa zahtevima GMP, što omogućava dugi vek eksploatacije i preciznog punjenja.
 
Veoma je laka i pogodna za korišćenje, a zbog svojih malih dimenzija može da se premešta prema potrebi i prilagodi veličini bočica za punjenje. Tečnost može da povlači iz flaše, kanistera, kante ili bureta, a tražena zapremina se dobija podešavanjem dva parametra, dužine vremena punjenja i intenziteta punjenja za svaku bocu pojedinačno.

Režim rada punilice može biti automatski, tako što odredite potrebno vreme u sekundama za punjenje i pauzu koja vam je potrebna da pomerite napunjenu bocu i postavite praznu ili poluautomatski, tako što ćete odrediti parametre i svakim postavljanjem ambalaže (boce, flašice i sl.) samo kratko pritisnete nožnu papučicu. Najveća usisna visina je 2m. 
Maksimalni protok je 4 l/min.
Mašina poseduje CE sertifikat.

Digitalne punilice dolaze u nekoliko varijanti: sa jednim izlazom, sa dva izlaza (dva istovremena punjenja), sa četiri izlaza ili sa šest izlaza.
- Broj izlaznih glava: dve
- Zapremina punjenja: 5-1000 ml
- Brzina punjenja dve boce: 2,9 sekundi /100ml (testirano na vodi)
- Napajanje: 220V/50Hz

Imate dodatnih pitanja?
Prosledite nam upit!

Naziv mašine:

Ime:

Kontakt telefon:

Email adresa:

Poruka:

* polja čiji je unos obavezan

SPAM zaštita: | 41 + 31 |

Slični proizvodi

Težimo ka tome da proces proizvodnje obavljate na najbolji, najefikasniji i najbrži mogući način. Aplik i tačka.

logo