Pneumatska punilica namenjena je za veoma precizno punjenje svih gušćih prehrambenih i neprehrambenih pastastih proizvoda velike viskoznosti (gustine) kojima je neophodno zagrevanje i mešanje prilikom punjenja, u zapremini 10-500ml, sa jednim izlazom.
Radi na principu pneumatike, te je za njen rad neophodan manji kompresor do 8 bara. Izrađena je od nerđajućeg čelika (SS 304/316) i zadovoljava sve uslove o punjenju prehrambenih proizvoda. Količina punjenja reguliše se zapreminski, odnosno, dužinom hoda klipa koji se određuje pomoću senzora, takođe, podešava se brzina punjenja u zavisnosti od viskoziteta tečnosti, a pritiskom na papučicu daje se signal za početak punjenja.
Pored toga što puni sve vrste pastastih proizvoda, pneumatska punilica za paste ujedno može da puni i sve vrste tečnosti.
Punilica poseduje levak zapremine 40 litara sa u kojem se nalazi mešač sa podešavanjem brzine, kao i dupli zidovi u koje se sipa demi voda koja služi za zagrevanje mase u levku do 100 stepeni Celzijusa.

Ispod mlaznice za punjenje nalazi se postolje koje se podešava prema visini ambalaže.
- Zapremina punjenja: 10-500ml
- Broj izlaznih glava: jedna
- Brzina rada: 15-25 kom/min.

Imate dodatnih pitanja?
Prosledite nam upit!

Naziv mašine:

Ime:

Kontakt telefon:

Email adresa:

Poruka:

* polja čiji je unos obavezan

SPAM zaštita: | 25 + 47 |

Slični proizvodi

Težimo ka tome da proces proizvodnje obavljate na najbolji, najefikasniji i najbrži mogući način. Aplik i tačka.

logo